Inzet

Financiering/Service/Garantie

Financiering

CNH Capital  biedt kopers van een New Holland Compact tractor een aantrekkelijke financiering aan op basis van Financiële Lease.

Financiële Lease is een financieringsvorm waarbij de koper/gebruiker van de New Holland Compact tractor bij aanschaf geen investering hoeft te doen. De koper/gebruiker houdt daarmee haar werkkapitaal in stand (wel is er sprake van een aanbetaling). Door de vaste maandtermijnen zijn de kosten van de financiering gemakkelijk te begroten.

Bij Financiële Lease is de koper/gebruiker de economische ( fiscale) eigenaar van  het lease object. CNH Capital  is gedurende  de looptijd van de lease de juridische eigenaar en na betaling van de laatste leasetermijn alsmede van de (symbolische) koopsom wordt  het juridische eigendom automatisch overgedragen aan de koper/gebruiker.

Operationele Lease is ook mogelijk bij CNH Capital. Bij deze leasevorm huurt de gebruiker de New Holland Compact tractor van CNH Capital. Na de huurperiode kan de gebruiker tegen de van te voren vastgestelde restwaarde de Compact tractor van CNH Capital overnemen.

Garantie

Alle New Holland New Holland Boomer producten worden standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. 

Naar wens is dit uit te breiden met een New Holland Bluecare + verzekering, voor een looptijd van 3,4,5,6 of 7 jaar.

Deze verzekering omvat een Casco + verzekering voor de gehele looptijd + een eigengebrek verzekering vanaf het einde van de garantie.

Deze Bluecare + garantie verzekering is een verzekering die bij een schade na aftrek van een eigen risico in alle kosten voorziet. Enige voorwaarde is dat de trekker dealer onderhouden wordt volgens het onderhoudsschema.

Service

NEW HOLLAND ORIGINELE ONDERDELEN

Originele New Holland onderdelen garanderen u een optimale werking van uw machine, omdat ze ontworpen zijn voor de strengste gebruikerscondities en hun kwaliteit de industriële normen overtreft. Zo optimaliseert u de betrouwbaarheid van uw machine, verhoogt u de prestaties en verlengt u de levenduur van uw machine. Bovendien kunt u door het gebruik van orginele onderdelen uw onderhoudskosten beheersbaar houden en blijft de waarde van uw machine voor langere tijd gegarandeerd. 

BESTE LEVERINGSSERVICE

New Holland heeft een ultrasnel bevoorradingssysteem voor onderdelen. Zo kunnen we waar ook ter wereld meteen reageren op elke vraag en blijft u als ondernemer continu operationeel. Dagelijks worden meer dan 9000 pakketten verstuurd vanuit de (7!) depots van CNH naar het dealernetwerk in Europa. We maken gebruik van alle transportmogelijkheiden om uw onderdelen snel en veilig te leveren.

CNH houdt meer dan 1,3 miljoen onderdelen op voorraad maar dankzij ons wereldwijd dienstverleningssysteem, waarborgen wij een serviceniveau van meer dan 98% waarmee onze dienst Onderdelenlogistiek de beste prestaties van de markt behaalt.

U kunt daarom als de klant van New Holland Compact rekenen op de expertise van onze dealers, een optimale kwaliteit van onze onderdelen en een uitstekende en snelle service, die alles bij elkaar zorgen dat u lang en zorgeloos kunt blijven genieten van uw machine.