Boomer 30-35 serie

Boomer 30-35 serie

UW WERK — NU MAKKELIJKER

De nieuwe compacte tractoren Boomer™ zijn het ultieme powergereedschap voor kleine tuin- en landbouwtoepassingen, huiseigenaars, mensen met een landelijke levensstijl, tuinarchitecten, golfterreinen, gemeentes en hobbytuiniers. Reactief, efficiënt en comfortabel: gebouwd om u het leven te vergemakkelijken. Boomer tractoren, verkrijgbaar in zes modellen met een vermogen van 23 tot 47 pk, bieden u de betrouwbaarheid van een grote tractor verpakt in een compact, wendbaar pakket. Deze tractoren zitten boordevol eigenschappen voor uw comfort, terwijl u tijd en geld bespaart. U zult ontdekken dat Boomer tractoren hun geld meer dan waard zijn.

HET VERMOGEN DAT U NODIG HEBT

Stille, brandstofefficiënte motoren met drie en vier cilinders geven u het vermogen dat u nodig hebt om te maaien, graven, sneeuw te ruimen, telen, enz. Het hydraulische systeem met dubbele pomp en hoog vermogen levert snelle werkrespons en stuurreacties.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Boomer tractoren zijn makkelijk te onderhouden. De controlepunten zijn eenvoudig bereikbaar en de opklapbare motorkap verschaft toegang tot de hele motor, batterij, radiator en luchtfilters.

GEBRUIKSGEMAK

Boomer tractoren zijn synoniem voor “gemak”. De controles zijn dicht bij de hand, de stoel en het stuurwiel passen zich automatisch aan elke bestuurder aan, en het brede, overzichtelijke bedieningsplatform geeft u voldoende beenruimte. De bedieningen zijn voorzien van een kleurcode en zijn duidelijk aangegeven, zodat u vol vertrouwen kunt werken.

Boomer 30-35 serie