Financier uw New Holland nu voor 0,5%

Financier uw New Holland nu voor 0,5%

Financier uw New Holland nu voor 0,5%

Actie geldig vanaf 4-sep-2019 tot 31-dec-2019

New Holland biedt u de mogelijkheid om in de rest van 2019 uw nieuwe compact trekker te financieren voor slechts 0,5% rente. CNH Capital biedt u deze financiele lease mogelijkheid met een looptijd van 24 maanden.                                             Ook voor 36, 48 en 60 maanden zijn er zeer interessante tarieven, informeer hiervoor bij uw New Holland dealer

Financiele lease is een financieringsvorm waarbij de koper/gebruiker van de New Holland compact tractor bij aanschaf geen investering hoeft te doen. De koper/gebruiker houdt daarmee haar werkkapitaal in stand (wel is er sprake van aanbetaling). Door de vaste maandtermijnen zijn de kosten van de financiering gemakkelijk te begroten.

Bij financiele lease is de koper/gebruiker de economische (fiscale) eigenaar van het lease object. CNH Capital is geduren de looptijd van de lease de juridische eigenaar en na betaling van de laatste leasetermijn alsmede van de (symbolische) koopsom wordt het juridische eigendom automatisch overgedragen aan de koper/gebruiker.

Meer acties