Boomers 54D voor vd Jagt Cultuurtechniek.

Boomers 54D voor vd Jagt Cultuurtechniek.

Boomers 54D voor vd Jagt Cultuurtechniek.

2-okt-2017

New Holland dealer Voets Tractoren & Werktuigen B.V. vestiging Middenmeer heeft een New Holland Boomer Easydrive afgeleverd aan vd Jagt Cultuurtechniek uit Wieringerwerf.

De Boomer Easydrive is een trekker met een 3 cilinder turbo Tier 4B motor met een hoog vermogen. De FPT 3 cilinder in deze trekker geeft deze trekker een ultra zuinige motor die ruim voldoet aan de op dit moment geldige emissie eis van Tier 4A. 

De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kunnen rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.   

De trekker staat op brede Multi use banden die er voor zorgen dat de trekker zo min mogelijk beschadiging geeft aan de ondergrond maar toch trekkracht geeft. De trekker is uitgerust met een New Holland voorlader (950kg hefvermogen). Verder is de trekker zeer rijk uitgerust met allerlei opties zoals: zeer luxe Grammar luchtgeveerde stoel, spatbordverbreders achter, voorspatborden, aanhangwagenremventiel en veel andere opties.

Op verzoek van de klant is deze trekker in zijn bedrijfskleuren gespoten.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen