Inzet

Over ons

MYBOOMER.NL

Is dé New Holland compact tractoren & werktuigen website van Nederland, op deze website vind u naast ons complete leveringsprogramma ook de laastste nieuwsfeiten, onze acties en de gebruikte New Holland compact tractoren.

Veel plezier met onze website!

NEW HOLLAND

New Holland is een wereldwijd merk, leider voor landbouwmachines, die het breedste gamma tractoren, compact-tractoren en oogstmachines aanbiedt, om aan alle behoeften van de landbouwer, loonwerker en groenvoorzieners te kunnen voldoen. We spreken hierover meer dan 100 productlijnen en 400 modellen. New Holland vult dit wereldwijd grootste aanbod landbouwmateriaal aan met een efficiënte Onderdelen- en Service-ondersteuning en een reeks op maat gemaakte financiële diensten van een landbouwspecialist. Een bereikbaar en professioneel wereldwijd dealernetwerk garandeert seizoen na seizoen totale bijstand en expertenadvies. New Holland staat dicht bij de klant en is zijn betrouwbare partner.

Daarnaast is het ook een van de meest succesvolle merken die de meeste bekroningen heeft gewonnen op het vlak van baanbrekende en toegankelijke technologie die de efficiëntie en de productiviteit van de  verbeteren. Denk hierbij ook aan het volgende:

Stap in en rij weg 'EASY DRIVE CVT'-transmissie

ZILVEREN MEDAILLE SIMA 2009

TECHNISCHE INNOVATIE FIMA 2010

De populaire ‘Boomer 3000’-reeks is beschikbaar met de zachte en gesofisticeerde continu variabele ‘EasyDrive™’-transmissie, een kenmerk dat gewoonlijk enkel is voorbehouden voor grotere tractoren. Bestuurders kunnen achter het stuur plaatsnemen en onmiddellijk wegrijden. U hoeft zich geen zorgen te maken over versnellingen of koppelingen, de EasyDrive-transmissie biedt een makkelijke bediening met één pedaal, tot 51 pk. Eenvoudig, niet?

Geschiedenis

De geschiedenis van New Holland is er één van voortdurende innovatie, pionierswerk en toewijding om de landbouw makkelijker en productiever te maken voor alle landbouwers ter wereld. Onder de stichters bevinden zich Abe Zimmerman, de ‘vader’ van de New Holland Machine company, en Henry Ford, de man die de wereldlandbouw mechaniseerde en landbouwtractoren voor de massa produceerde. Giovanni Agnelli, stichter van Fiat, en Leon Claeys, stichter van de onderneming waar later de eerste Europese zelfrijdende maaidorser zou gemaakt worden in 1952. Deze geschiedenis is doorspekt met gebeurtenissen die landbouwgeschiedenis schreven, industriële primeurs die het leven van miljoenen landbouwers over de hele wereld verbeterd hebben. Die geest, de gedurfde houding en sterke vastbeslotenheid om de landbouw te veranderen vormen de kern van New Holland: onze kernwaarden die vandaag voortleven, op uw bedrijf, bij New Holland.