New Holland op Groene Sector Vakbeurs

New Holland op Groene Sector Vakbeurs

New Holland op Groene Sector Vakbeurs

11-jan-2016

New Holland is komende week met het complete gamma van compact tractoren, een minigraver uit de New Holland Construction lijn en diverse machines van AT machines (machines voor kunstgras reiniging), Greenclipper (Elektrische Sportvelden maaimachine) en Matev (machines voor de Winterdienst) aanwezig op de Groene Sector vakbeurs in Hardenberg.

De Groene Sector Vakbeurs is een platform waar de gehele groene branche samenkomt. Al 16 jaar maakt de unieke aantrekkingskracht van dit platform dat zowel regionale ondernemers als kopstukken van landelijke organisaties een bezoek een must vinden. De Groene Sector Vakbeurs Hardenberg verbindt groenprofessionals uit alle windstreken. Als boomkweker, hovenier, tuin- en landschapsarchitect of beslisser binnen de gemeentelijke groenvoorziening mag u deze vakbeurs dan ook zeker niet missen!

New Holland laat op deze beurs een aantal nieuwe modellen zien: De Boomer 50 met fabriekscabine, en de Boomer 45D Easydrive. Verder staan alle bestaande types ook op de beurs.

De Beurs is geopend op dinsdag 12, woensdag 13 & donderdag 14 januari van 13:00 - 21:00.

Graag zien wij jullie allen op stand 628, in Hal 6.

Meer nieuwsberichten