Nieuw model: BOOMER 25 COMPACT

Nieuw model: BOOMER 25 COMPACT

Nieuw model: BOOMER 25 COMPACT

7-jun-2019

New Holland brengt een nieuw type compacttractor op de markt: de Boomer 25 Compact. Het model is per direct verkrijgbaar.

New Holland had al een erg uitgebreide lijn compacttractoren, maar de Boomer 25 Compact is toegevoegd om te voorzien in het lichtere werk. 'Deze trekker is geschikt voor het maaien van gazons met een middenmaaidek, evenals sportveldonderhoud of erfonderhoud met een voorlader', vertelt salesmanager Teus van Ekeren van New Holland-importeur Voets.

Specificaties
De trekker is voorzien van een Yanmar 25pk-motor die voldoet aan de Stage V-normering; de hoogste emissie-eis die voor dit slag tractoren vanaf 2020 verplicht wordt. De trekker kan desgewenst op gazonbanden of industriebanden geleverd worden en is standaard voorzien van een hydrostatische transmissie met cruisecontrol, 4WD, hefinrichting achter, twee hydrauliekventielen en aftakas midden, onder en achter.

Voets heeft inmiddels het eerste demo-exemplaar binnengekregen van de Boomer 25 Compact. 'En we hebben al meerdere exemplaren van deze machine verkocht', aldus Van Ekeren. Voets verwacht deze machines op korte termijn te kunnen leveren.

Meer nieuwsberichten