Boomer 3050 turbo voor Dethon Groen

Boomer 3050 turbo voor Dethon Groen

Boomer 3050 turbo voor Dethon Groen

11-jul-2015

New Holland dealer Mechanisatiebedrijf Vermeulen B.V. Oostburg heeft een Boomer 3050 turbo Easydrive met cabine afgeleverd aan Dethon Groen.

De Boomer 3050 turbo is een trekker met een 4 cilinder turbo motor met een vermogen van 72 pk. De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kan rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen standaard airco en een panoramisch dak) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.

Deze rijk uitgeruste trekker is voorzien van aanbouwframe onder de gehele trekker met afstempeling op de vooras en DIN plaat aanbouw voor aankoppeling van de werktuigen of de meegeleverde fronthef en aftakas in de DIN plaat. Dankzij dit aanbouwframe is het mogelijk om met een maaiarm van 4,2m aan de front van de trekker hagen te kunnen knippen of te kunnen klepelmaaien.

De trekker gaat ingezet worden voor veel verschillende werkzaamheden bij Dethon groen, onder andere voor de werkzaamheden op de sportvelden en in de seizoenen voor het knippen van hagen.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen