Boomer 3050 voor Balanz facilitair

Boomer 3050 voor Balanz facilitair

Boomer 3050 voor Balanz facilitair

28-okt-2015

New Holland dealer Hermans Schimmert heeft 2 New Holland Boomer 3050 Easydrive trekkers met cabine afgeleverd aan Balanz facilitair.

De Boomer 3050 is een trekker met een 4 cilinder dieselmotor met een vermogen van 51 pk. De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kan rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen standaard airco en een panoramisch dak) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.

1 van deze rijk uitgeruste trekkers is voorzien van aanbouwframe onder de gehele trekker met afstempeling op de vooras en DIN plaat aanbouw voor aankoppeling van de werktuigen. Dankzij dit aanbouwframe is het mogelijk om met een maaiarm aan de front van de trekker hagen te kunnen knippen of te kunnen klepelmaaien. Aan dit frame is een McConnel Ltd​ arm gemonteerd met elektronische proportionele bediening. De hydraulische pompenset is aan de achterzijde gemonteerd en wordt aangedreven door de aftakas. Deze arm is uitgerust met een JJ Dabekausen BV​ mulchbak van het type RM1200. 

De andere trekker is voorzien van een Zuidberg fronthef (800kg hefvermogen) en pto (1000 toeren per minuut). 

De trekkers gaan ingezet worden voor veel verschillende werkzaamheden bij Balanz facilitair, voornamelijk voor het knippen van hagen, maar ook voor de winterdienst zal deze trekker gebruikt worden.

Voor meer informatie over deze trekkers klik hier.

Meer afleveringen