Boomer 3050 Gemeente Amstelveen

Boomer 3050 Gemeente Amstelveen

Boomer 3050 Gemeente Amstelveen

6-nov-2015

New Holland dealer Voets Tractoren & Werktuigen B.V. heeft een Boomer 3050 Easydrive met cabine afgeleverd aan de gemeente Amstelveen.

De Boomer 3050 Easydrive is een trekker met een 4 cilinder motor met een vermogen van 51pk. De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kan rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.

De trekker is geleverd met een Stoll voorlader met een hefvermogen van 995 kg, ook zit er een Zuidberg fronthef + pto op de trekker. Daarnaast is er een Votex B20 front bladblazer meegeleverd.

De trekker wordt gebruikt voor sportveld onderhoud, zowel op het kunstgras als op het natuurgras. Ook voor alle verdere voorkomende werkzaamheden wordt deze trekker ingezet.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen