Boomer 3050 voor Area reiniging

Boomer 3050 voor Area reiniging

Boomer 3050 voor Area reiniging

27-nov-2015

New Holland dealer Kort Erika heeft een Boomer 3050 Easydrive met cabine afgeleverd aan Area Reining in Emmen.

De Boomer 3050 Easydrive is een trekker met een 4 cilinder motor met een vermogen van 51pk. De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kan rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.

De staat op industrie banden wat de trekker veel tractie geeft, maar toch de ergste beschadiging op bijvoorbeeld gazons tegen gaat.

De trekker is geleverd met een Zuidberg fronthef met een hefvermogen van 800 kg, in deze fronthef hangt een Matev rolbezem van 1,9m breed, die hydraulisch wordt aangedreven en ook hydraulisch verstelbaar is. Deze borstel is geschikt om zowel vuil als sneeuw te vegen

De trekker is aangeschaft voor de winterdienst en zal in de rest van het jaar voor overige werkzaamheden worden ingezet.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen