Boomer 3050 turbo voor Fa. de Peinder & Co.

Boomer 3050 turbo voor Fa. de Peinder & Co.

Boomer 3050 turbo voor Fa. de Peinder & Co.

19-feb-2016

New Holland dealer Voets Tractoren & Werktuigen heeft een Boomer 3050 turbo Easydrive met cabine afgeleverd aan Fa. de Peinder & Co.

De Boomer 3050 turbo is een trekker met een 4 cilinder turbo motor met een vermogen van 72 pk. De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kan rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen en een panoramisch dak) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.

De trekker is uitgerust met veel extra's zoals: een Zuidberg fronthefinrichting, een luchtgeveerde stoel, voorspatborden en een snelverstelbare trekhaak. 

Fa. de Peinder & Co is een bedrijf wat zich voornamelijk bezighoudt met de aanleg en het onderhouden van sportvelden, grondwerk en werk in de weg en waterbouw.

De trekker wordt gebruikt voor alle voorkomende werkzaamheden, zoals het werk met met een zaaicombinatie, kipperwerk, kilverwerk en nog veel andere zaken.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

 

Meer afleveringen