Boomer 3050 turbo voor gemeente Ronde Venen

Boomer 3050 turbo voor gemeente Ronde Venen

Boomer 3050 turbo voor gemeente Ronde Venen

5-apr-2016

New Holland dealer Voets Tractoren & Werktuigen heeft een Boomer 3050 turbo Easydrive met cabine afgeleverd aan de gemeente Ronde Venen.

De Boomer 3050 turbo is een trekker met een 4 cilinder turbo motor met een vermogen van 72 pk. De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kunnen rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met de New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.

De trekker is uitgerust met veel extra's zoals: een Zuidberg fronthefinrichting 800kg en front pto 1000 toeren, een luchtgeveerde stoel, voorspatborden, spatbordverbreders achter en een snelverstelbare trekhaak. 

De Gemeente gaat deze trekker voornamelijk gebruiken voor het onderhoudswerk op de sportvelden o.a. met de meegeleverde bladblazer van Votex en kunstgrasonderhouds machines.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier. 

Meer afleveringen