Boomer 45D Turbo voor gemeente Noordenveld

Boomer 45D Turbo voor gemeente Noordenveld

Boomer 45D Turbo voor gemeente Noordenveld

3-jun-2016

New Holland dealer Vos Zevenhuizen heeft een Boomer 45D turbo Easydrive met cabine afgeleverd aan de gemeente Noordenveld.

De Boomer 45D turbo is een trekker met een 4 cilinder turbo motor met een vermogen van 68 pk. De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kan rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met de New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.

Op de trekker is een Ransomes 5/7 Kooimaaier gebouwd. 2 kooien aan de voorzijde maaien de banen voor de wielen weg, terwijl de 5 kooien aan de achterzijde het brede maaibeeld completeren. De machine heeft een eigen hydraulisch cirquit wat aangedreven wordt door de aftakas van de trekker. Via de elektronische proportionele bediening kan de chauffeur de kooien afzonderlijk opklappen.

Door de gemeente is bewust gekozen voor deze combinatie in plaats van een traditionele kooimaaier. Grootste redenen om hiervoor te kiezen zijn: 

  • Het comfort in de cabine, een zeer luxe luchtgeveerde stoel, voldoende beenruimte en opbergruimte.
  • Het rijcomfort op de weg, door grote brede wielen heeft de trekker een optimaal rijcomfort op de weg, en rijdt de trekker ook ruim 35km/h.
  • De multifunctionele inzetbaarheid, na het maaiseizoen word de kooimaaier gedemonteerd en wordt de trekker ingezet voor overige werkzaamheden op de sportvelden en ook indien nodig in de winterdienst.
  • Restwaarde van de trekker, na de afschrijvings termijn van de kooimaaier heeft de trekker nog een goede restwaarde.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier. 

Meer afleveringen