Boomer 50 & Rustler 120 voor de reddingsbrigade.

Boomer 50 & Rustler 120 voor de reddingsbrigade.

Boomer 50 & Rustler 120 voor de reddingsbrigade.

21-jun-2016

New Holland dealer Agro Techniek Holland uit Noordwijkerhout heeft onlangs een New Holland Boomer 50 met een handgeschakelde transmissie afgeleverd aan de Katwijkse reddingsbrigade. Het gaat om een 4 cilinder, 50 pk trekker met een handgeschakelde versnellingsbak. De trekker is op speciale hoge landbouwbanden geleverd, die voldoende trekkracht maar ook veel draagvermogen geven aan de trekker.

De trekker gaat onder andere gebruikt worden voor het vervoer van boten op het strand.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Ook werd er tegelijkertijd een New Holland Rustler 120 afgeleverd, de Rustler is standaard voorzien van een volledige CVT transmissie, een zelfdenkend 4WD systeem en een zelfdenkend differentieel slot, beide worden geactiveerd als het nodig is, maar ook weer gedeactiveerd als het niet meer nodig is.

 

De New Holland Rustler 120 4x4 is speciaal in de oranje kleuren gespoten van de reddingsbrigade. Tevens is hij voorzien van aluminium beugels op het dak en achter in de laadbak, hier op kunnen eenvoudig de nodige uitrustingsstukken worden vervoerd.Ook de nodige led lampen en flitslichten ontbreken niet.
De Rustler zal worden ingezet voor patrouille werkzaamheden op het strand van Katwijk. Door zijn opvallende kleur en zijn open cabine kunnen de strandwachten eenvoudiger worden aangesproken door badgasten.
Wij danken de Reddingsbrigade Katwijk voor het gestelde vertrouwen en wensen hun heel veel zonnige werkdagen toe met deze mooie machines.

 

Voor meer informatie over deze machine klik hier.

 

Meer afleveringen