Boomers 54D voor gemeente Arnhem.

Boomers 54D voor gemeente Arnhem.

Boomers 54D voor gemeente Arnhem.

22-aug-2016

New Holland dealer Meiburg tuin- en parkmachines uit Wijchen heeft 2 New Holland Boomers 54D afgeleverd aan Sportbedrijf Arnhem.

De Boomer 54D Easydrive is een trekker met een 3 cilinder turbo Tier 4B motor met een vermogen van 54pk. De FPT 3 cilinder in deze trekker geeft deze trekker een ultra zuinige motor die ruim voldoet aan de op dit moment geldige emissie eis van Tier 4A. 

De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kunnen rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.   

Deze trekkers staan op brede gazon banden die er voor zorgen dat de trekker zo min mogelijk beschadiging geeft aan de ondergrond. Een van deze trekkers is geleverd met een Zuidberg fronthef (1000kg hefvermogen) en een pto (1000 tpm). De andere trekker is uitgerust met een New Holland voorlader (950kg hefvermogen). Beide trekkers zijn zeer rijk uitgerust met allerlei opties zoals: zeer luxe Grammar luchtgeveerde stoel, snelverstelbare trekhaak, spatbordverbreders achter, voorspatborden, extra hydrauliekventielen, aanhangwagenremventiel en veel andere opties.

De trekker is aangeschaft voor onder andere al het onderhoudswerk op de (kunstgras) sportvelden.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen