Boomers 54D voor Dethon Groen.

Boomers 54D voor Dethon Groen.

Boomers 54D voor Dethon Groen.

30-sep-2016

New Holland dealer Vermeulen uit Oostburg heeft onlangs 2 New Holland Boomers 54D afgeleverd aan Dethon Groen.

Dethon Groen is een professionele en servicegerichte partner voor ontwerp, aanleg en beheer van groenvoorzieningen en openbare ruimte. Met een breed pakket aan diensten en producten bedienen zij overheid, instellingen, bedrijven en particulieren.

Dethon Groen biedt een servicepakket met veel mogelijkheden. Van aanleg en eenmalig onderhoud tot uitgebreide onderhoudscontracten, waarbij zij naar wens de werkzaamheden zelf plannen en uitvoeren. Het bedrijf is gevestigd op 3 verschillende vestigingen op Zeeuws Vlaanderen: in Terneuzen, Hulst & Oostburg.

De Boomer 54D Easydrive is een trekker met een 3 cilinder turbo Tier 4B motor. De FPT 3 cilinder in deze trekker geeft deze trekker een ultra zuinige motor die ruim voldoet aan de op dit moment geldige emissie eis van Tier 4A. 

De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kunnen rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.   

Deze trekkers staan op brede gazon banden die er voor zorgen dat de trekker zo min mogelijk beschadiging geeft aan de ondergrond maar ook veel stabiliteit geeft. Beide tractoren zijn voorzien van een compleet werktuig frame met as afstempeling en Din platen, dit is gedaan om met een maaiarm van 4,5m op de front van deze trekkers te kunnen werken. De maaiarmen kunnen met zowel een snoeibak voor hagen als een klepelmaaier uitgerust worden. Aan de voorzijde van de trekker heb je de arm met daaraan het werktuig, aan de achterzijde zijn deze machines uitgerust met een hydraulisch pompenset voor bediening van de arm en een hydraulisch aangedreven bladblazer om eventueel snoeiafval direct terug te kunnen blazen.

Beide trekkers zijn zeer rijk uitgerust met allerlei opties zoals: luxe Grammar luchtgeveerde stoel, snelverstelbare trekhaak, spatbordverbreders achter, voorspatborden, extra hydrauliekventielen, zware Zuidberg fronthef en aftakas en veel andere opties.

De 2 trekkers die dit jaar door Dethon Groen zijn aangeschaft trekkers brengen het totaal aantal Boomers Easydrive bij Dethon groen op 5 stuks.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen