Boomer 25 voor RUG

Boomer 25 voor RUG

Boomer 25 voor RUG

17-okt-2016

New Holland dealer Bakker Ulrum heeft een New Holland Boomer 25 Cabine afgeleverd aan de RUG (Rijksuniversiteit Groningen).

De RUG heeft een rijke academische traditie die teruggaat tot 1614. Deze universiteit heeft de eerste vrouwelijke student en de eerste vrouwelijke lector in Nederland voortgebracht, evenals de eerste Nederlandse ruimtevaarder en de eerste president van de Europese Centrale Bank.

De RUG was voor het onderhoud van de kunstgras sportvelden op zoek naar een licht gewicht compact trekker. Er is daarom bewust gekozen voor de Boomer 25, die met zijn lage eigen gewicht + de brede Galaxy Turf Special banden zorgt voor een zeer lage druk per vierkante centimeter.

De trekker heeft een hydrostatische transmissie en is uitgerust met een cabine. Deze cabine is standaard voorzien van een kachel en ventilator, ruitenwissers en ruitensproeiers voor en achter, vier werklampen en een radio cd speler voorop de trekker zit een Zuidberg fronthef en pto gemonteerd, waarin een Votex B20 bladblazer hangt. 

Voor meer info over deze trekker klik dan hier.

 

Meer afleveringen