New Holland Boomer 35 afgeleverd

New Holland Boomer 35 afgeleverd

New Holland Boomer 35 afgeleverd

18-nov-2016

New Holland dealer Ketelaars Mechanisatie uit Hulten heeft een Boomer 35 hydrostaat afgeleverd aan Aannemersbedrijf van Wijlen B.V. uit Sprang Capelle.

Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. is al 80 jaar de specialist en betrokken partner in infra, milieu, sport en groen. Met roots in de cultuurtechniek, aanleg van wegen en infra plus een schat aan ervaring bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Als je op zoek bent naar een aannemer voor de aanleg van een verharding, ander infra gerelateerd werk of onderhoud ervan. Of het nu gaat om land- of waterbodemsanering, afvoer of acceptatie van grond, onderhoud van groenvoorzieningen of zelfs de ontwikkeling van complete sportvelden. Allemaal specialismen waarvoor aannemersbedrijf Van Wijlen B.V. uw betrouwbare partner is.

De geleverd trekker is voorzien van een 4 cilinder 38pk dieselmotor en een hydrostatische transmissie met easyspeed & cruisecontrol. De trekker is geleverd op speciale brede gazonbanden zodat deze trekker een zo laag mogelijke druk per vierkante centimeter geeft op de (kunstgras) sportvelden. De trekker is voorzien van een Zuidberg fronthefinrichting met een hefvermogen van 800kg.

Op verzoek van de klant is de trekker in hun eigen bedrijfskleur geleverd.

De trekker gaat gebruikt worden voor alle voorkomende werkzaamheden op de (kunstgras) sportvelden.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen