Boomer 54D voor G.W. Pols & zn B.V.

Boomer 54D voor G.W. Pols & zn B.V.

Boomer 54D voor G.W. Pols & zn B.V.

11-jan-2017

New Holland dealer Voets Hoofddorp heeft onlangs een New Holland Boomer 54D afgeleverd aan G.W. Pols & zn B.V. uit Hoofddorp.

G.W. Pols & zn B.V. is een bedrijf wat zich bezighoudt met cultuurtechnische werkzaamheden, maar zich gespecialiseerd heeft op het reinigen van watervelden (kunstgras hockeyvelden die nagenoeg geen tot geen invulling hebben, maar door water op hun plek gehouden worden.) Het is erg belangrijk om deze velden intensief te reinigen omdat anders algen er voor zorgen dat deze velden erg glad worden.

De klant heeft deze Boomer gekocht samen met een speciaal voor deze werkzaamheden ontworpen Jako tank en een Empas spuitsysteem. En gaat met deze combi de velden reinigen. Speciaal hiervoor is de trekker voorzien van vele extra's zoals: een Zuidberg fronthef & pto, een luxe luchtgeveerde stoel voor extra comfort, spatbordverbreders achter en voorspatborden. De trekker is gespoten in de bedrijfskleuren van deze klant.

De Boomer 54D Easydrive is een trekker met een 3 cilinder turbo Tier 4B motor. De FPT 3 cilinder in deze trekker geeft deze trekker een ultra zuinige motor die ruim voldoet aan de op dit moment geldige emissie eis van Tier 4A. 

De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kan rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.   

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen