Boomer 50 CAB afgeleverd

Boomer 50 CAB afgeleverd

Boomer 50 CAB afgeleverd

23-jan-2017

New Holland dealer Tiebies Landbouwmechanisatie en Intern transport uit Heemskerk heeft een New Holland Boomer 50 CAB afgeleverd aan de gemeente Heemkserk.

De Boomer 50 is een 50 pk trekker met een 4 cilinder motor en een handgeschakelde 20x20 transmissie met kruip. De trekker is op speciale brede Galaxybanden geleverd deze banden geven een minimale druk per vierkante centimeter.

De trekker heeft een fabrieksgemonteerde veiligheidscabine, standaard voorzien van airconditioning, 4 werklampen, een vlakke vloer en veel bedieningsgemak.

Op verzoek van deze klant is de trekker uitgerust met veel extra's zoals, spatbordverbreders achter, voorspatborden, een verstelbare trekhaak achter, Zuidberg fronthef en aftakas voorop, een luchtgeveerde stoel en een camera systeem in de trekker voor beter zicht aan de achterzijde.

De trekker gaat onder andere gebruikt worden voor onderhoudswerkzaamheden op de (kunst)-gras velden. Hierdoor was het voor de gemeente erg belangrijk dat deze trekker op deze Galaxybanden geleverd werd, deze kunnen op erg lage druk rijden voor een minimale belasting van de velden.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen