Boomer 54D voor J. de Ridder B.V.

Boomer 54D voor J. de Ridder B.V.

Boomer 54D voor J. de Ridder B.V.

29-jul-2019

New Holland dealer Voets Tractoren & Werktuigen B.V. heeft onlangs een New Holland Boomer 54D afgeleverd aan J. de Ridder B.V. uit Soesterberg.

J. de Ridder B.V. is een bedrijf wat in diverse 'groene' sectoren actief is. Golfbanen - aanleg & onderhoud, Sportvelden - aanleg & onderhoud en diverse andere werkzaamheden in het openbaar Groen.

De Boomer 54D Easydrive is een trekker met een 3 cilinder turbo Tier 4B motor. De FPT 3 cilinder in deze trekker geeft deze trekker een zuinige motor die ruim voldoet aan de op dit moment geldende emissie eis van Tier 4A.

De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kan rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.

Speciaal voor de klant is er een Stoll voorlader op gemonteerd met een hefvermogen van 950kg, parallelgeleiding & snelwissel voor werktuigen. De voorlader wordt bediend door de fabriek - geïntegreerde joystick.

De trekker gaat rijden op Golfbaan Zeegersloot, waar J. de Ridder B.V. het complete onderhoud doet. De trekker gaat voor alle voorkomende werkzaamheden ingezet worden, maar vooral voor het maaiwerk van de fairways.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen