4x Boomer 45D voor Area Reiniging

4x Boomer 45D voor Area Reiniging

4x Boomer 45D voor Area Reiniging

23-okt-2019

New Holland dealer Kort Groen & Terrein heeft 4 zeer complete Boomers 45D Easydrive met cabine afgeleverd aan Area Reiniging in Emmen.

De Boomer 45D Easydrive is een trekker met een 4 cilinder motor met een vermogen van 46pk. De trekkers in deze range zijn standaard voorzien van de New Holland Easydrive transmissie: een zeer efficiente en eenvoudige vario transmissie die er voor zorgt dat deze trekker zonder vermogens verlies elke gewenste snelheid kunnen rijden. Verder is deze trekker af fabriek uitgerust met een New Holland SuperSuite cabine (een zeer grote luxe cabine met 4 stijlen, een panoramisch dak en airco) dit zorgt voor veel comfort en ruimte.

De trekkers zijn zeer compleet uitgerust met een Zuidberg fronthef & aftakas, LED verlichting, 2 zwaailampen, snelverstelbare trekhaken,Deluxe Grammer stoelen, voorspatborden & spatbord verbreders

Area Reiniging gaat de trekkers straks inzetten in de winterdienst, daarna zullen ze buiten het winterdienst seizoen gebruikt worden voor diverse andere werkzaamheden zoals o.a. de onkruidbestrijding.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier.

Meer afleveringen