New Holland T3.55F afgeleverd

New Holland T3.55F afgeleverd

New Holland T3.55F afgeleverd

15-mei-2015

New Holland dealer Slecoma Boekel heeft een nieuwe New Holland T3.55F afgeleverd aan Vissers Plant Innovators in America.

Vissers Plant Innovators BV is een toonaangevend bedrijf in de vermeerdering van aardbei-, asperge- en frambozenplanten. Gelegen in het zuiden van Nederland waar de goede lichte zandgronden en zomertemperaturen beschikbaar zijn, worden verschillende planttypes ontwikkeld voor professionele telers.

De T3.55F is een trekker in het speciality segment met 55 pk motorvermogen en een 20 x 20 handgeschakelde transmissie met kruip. Deze trekker is uitgerust met speciale Galaxy Garden Pro banden. Dit is een nieuw type band wat het lossend vermogen heeft van een landbouwband maar nagenoeg geen beschadiging aan de grond of zode geeft. Ondanks deze banden van 36cm breed haalt de trekker toch een buitenwerkse breedte van 1,43m.

De trekker onderscheidt zich door zijn compacte afmetingen maar toch grote vermogen: 55pk en ongeevenaard hefvermogen: 2250kg + een olieopbrengst van 52l/min puur voor het werktuig

De trekker gaat in de kassen van het bedrijf gebruikt worden voor alle voorkomende werkzaamheden.

Voor meer informatie over deze trekker klik hier..

 

Meer afleveringen